Workshop wierook maken

 

In september komen Michaël Kinkel en Carry Maria klein Gunnewiek van Creative- Incense, een workshop verzorgen bij Kiyojo.

 

Tijdens het eerste deel van de workshop krijg je uitleg over wat de geuren van harsen, kruiden, houtsoorten, vruchten en bloemen met je (kunnen) doen.

Na de pauze ga je zelf aan de slag met het maken van je eigen geurmengsel. Deze krijg je natuurlijk na afloop mee naar huis. Deze geur kun je branden op momenten dat je even de tijd neemt voor jezelf (eventueel ondersteunend aan yoga of meditatie, of gewoon met een boek op schoot).

Met een potje kun je weken of maanden doen omdat je per keer dat je het brandt maar een klein hoeveelheid nodig hebt.

 

Creative-Incense maakt mengsels van kruiden, harsen en houtsoorten. Elke geur heeft een eigen werking op lichaam en geest en is te branden op een oliebrandertje (=de oudste vorm van wierook, ‘gewijde rook’). Geuren hebben een enorme impact op ons welbevinden. Zodra we ruiken, komen herinneringen boven, of triggeren ze iets in ons gevoel. Daarom kan het branden van geuren heel veel voor mensen betekenen en hen werkelijk helpen om emoties los te laten, meer in het gevoel te komen en dichter bij zichzelf. Natuurlijk zijn de geuren ook heel eenvoudig te gebruiken voor het creëren van een fijne sfeer in huis.

 

Datum: 17 september 2016

Tijd: 13.00-17.00 uur

Kosten: EUR 45,- incl. Koffie/thee en iets lekkers, je eigen wierookgeur.

Als je belangstelling hebt voor deze workshop meld je dan zo snel mogelijk aan. Dit ivm de drukke agenda van Michaël en Carry. Je kunt je hier aanmelden.


 

© 2020

KiYojo Schreursweg 10 7451 RG Holten

T: 0643071865

Marjan Staritsky  CAT-therapeut level 3 

KvK 51823152  btw-id NL001663868B24

cat_complementair_2020_internet.jpg
gat_schild_2020_internet.png

Levenskracht in beweging