The rite of the womb/Baarmoeder-ritueel

 

'De baarmoeder is een plek van creatie en het geven van leven'

 

The rite of the womb is een geschenk aan jezelf. Bewust of onbewust dragen we allemaal verdriet, pijn en soms zelfs trauma's mee in onze moederschoot. Pijn van onszelf, maar ook van de voruwen voor ons in onze vrouwenlijn. Het ritueel helpt je te helen en te transformeren. Vreugde, speelsheid, creatiekracht en seksuele energie gaan beter stromen.

 

 Wat kun je verwachten?

De baarmoeder is verbonden met het tweede chakra. The rite of the womb kan ondersteunen om meer balans in dit chakra te vinden. Het ritueel bestaat uit een opeenvolging van handelingen in een bepaalde volgorde. We starten op een prachtige plek buiten bij het vuur met uitzicht op de landerijen. Daarna gaan we naar binnen voor een deelronde en meditatie. Vervolgens ontvang je het ritueel. We sluiten de middag weer buiten af bij het vuur.

 

Hoe het is ontstaan

De baarmoeder is geen plek om pijn in op te slaan. Het is een plek van creatie, de geboorte van leven. Vanuit die gedachte is de rite of the womb ontstaan. Het is een krachtig ritueel om je vrouwelijke energie te laten stromen of er meer contact mee te krijgen. Het ritueel is geschikt in verschillende fasen van je leven.

 

Meer weten?

Het is de bedoeling dat zoveel mogelijk vrouwen dit ritueel ontvangen. Als je het ritueel hebt ontvangen mag je het ook weer doorgeven aan andere vrouwen.

Op deze link vind je een filmpje van het ritueel. En uiteraard kun je ook contact met mij opnemen voor meer informatie.

 

Datum: 6 mei 2017

Tijd: 13.00-17.00 uur.

Kosten: EUR 45,-

 

 

 

 

© 2020

KiYojo Schreursweg 10 7451 RG Holten

T: 0643071865

Marjan Staritsky  CAT-therapeut level 3 

KvK 51823152  btw-id NL001663868B24

cat_complementair_2020_internet.jpg
gat_schild_2020_internet.png

Levenskracht in beweging