Over KiYojo en Marjan Staritsky

Tot rust komen en jezelf (opnieuw) ontmoeten. Jezelf mogen zijn met alles wat er is. Op een prachtige locatie in het buitengebied van Holten biedt Kiyojo wekelijkse groepslessen, cursussen en begeleiding op maat. Dit gebeurt vanuit een open en neutrale houding met respect en compassie voor de eigenheid van ieder mens.

Samen met mijn gezin woon ik in het prachtige buitengebied van Holten, vlakbij de Sallandse Heuvelrug. Onze plek is in 10 jaar tijd volledig getransformeerd. De seizoenen zijn al vele malen gekomen en gegaan. Ondergronds zijn de wortels dieper en steviger geworden. Boven de grond is er een variëteit en diversiteit aan planten en dieren. De natuur leert ons dat alles voortdurend in beweging is. Alles komt en gaat, zonder oordeel. Alles heeft een eigen waarde en bijdrage aan het geheel. Vanaf het moment dat we hier kwamen wonen, was het mijn wens om anderen mee te laten genieten van de rust en schoonheid van onze plek.

Ik heb diverse opleidingen, trainingen en cursussen gevolgd en in verschillende settings in de gezondheidszorg en het (speciaal) onderwijs gewerkt. Ook zijn er inspirerende leraren op mijn pad gekomen waar ik veel van geleerd heb. Samen met de nodige levenservaring heeft dit geleid tot de mens die ik ben geworden. Mijn lessen en behandelingen zijn ontstaan uit de verinnerlijking van alle kennis en ervaring die ik heb opgedaan. Op eigen wijze geef ik vorm aan yogalessen, cursussen en het begeleiden van mensen. Ik werk vanuit rust, vertrouwen en persoonlijke aandacht.

Opleidingen en ervaring

1/6

Beroepsvereniging en WKKGZ.

Marjan Staritsky

is ingeschreven bij de multidisciplinaire beroepsvereniging CAT Level 3.

Lidnummer CL1919-14-02-19.

Prestatiecodes die gebruikt worden in de praktijk:

24012 Behandeling energetische therapie.

24005 Behandeling overige natuurgeneeskunde.

Hier kun je meer lezen over de omschrijving van de codes.

Mocht je niet tevreden zijn over de dienstverlening van Marjan/KiYojo, dan nodig ik je uit om in gesprek te gaan en dit samen op te lossen. Als we er niet uitkomen dan kun je beroep doen op een klachtenfunctionaris. Ik val als CAT therapeut onder Wkkgz-klachtrecht en tuchtrecht bij de Geschilleninstantie Alternatieve Therapeuten (GAT). GAT is een rijks erkende en volledig onafhankelijke Wkkgz geschillencommissie. Voor meer informatie over mijn klachtenregeling verwijs ik naar GAT.

 

 

Ik werk als CAT therapeut volgens de richtlijnen van de GAT beroepscode. Meer informatie vind je hier

© 2020

KiYojo Schreursweg 10 7451 RG Holten

T: 0643071865

Marjan Staritsky  CAT-therapeut level 3 

KvK 51823152  btw-id NL001663868B24

cat_complementair_2020_internet.jpg
gat_schild_2020_internet.png

Levenskracht in beweging