Ouder intervisiegroep

 

Heb jij een kind dat een geheel eigen pad bewandelt? Een kind dat: sensitief is:; anders leert dan wordt aangeboden op school; thuis iets anders laat zien dan op school, talentvol is, maar op school niet uit de verf komt; schoolangst heeft of moeite heeft om naar school te gaan; onverklaarbare fysieke klachten heeft; eenzaam is; zich onbegrepen voelt?

Dan heb je als ouder een klus te klaren. Kinderen houden je een spiegel voor. Dat kan confronterend zijn. Je kunt je Ook als je het geluk hebt dat je kind gezien wordt en goed begeleid wordt, kun je als ouder behoefte hebben aan gelijkgestemden. Om van elkaar te leren, naar elkaar te luisteren en ervaringen uit te wisselen. In een omgeving waar je je veilig voelt en waar zonder oordeel geluisterd wordt.

JEP, Jouw Eigen Plek staat voor de unieke plek die alleen jij kunt innemen. Niet iedereen vindt vanzelf zijn of haar eigen plek in deze wereld. Als jij een kind hebt dat het lastig vindt om een eigen plek te vinden, dan bestaat de kans dat jij als ouder ook hindernissen hebt ondervonden in het vinden van je eigen plek.

Ik weet hoe eenzaam je je kunt voelen als ouder. Op het schoolplein, in de zoektocht naar juiste scholen en begeleiding die passend was. Hoe je nachtenlang wakker  kunt liggen, met een hoofd vol zorgen.  Het sleutelwoord is ‘vertrouwen’ . Vertrouwen in jezelf als ouder én vertrouwen in je kind. Weten dat je niet de enige bent in deze situatie kan ruimte en ontspanning geven in je ouderschap.

 

Hoe ziet JEP intervisie voor ouders eruit?

*Uitwisselen van ervaringen

*delen van informatie

*interessante ontwikkelingen en boeken

*Thema-bijeenkomsten

En ook:

* samenzijn in stilte, lichaamswerk, creativiteit. Tijd voor jezelf, tijd om op te laden.

 

1x per 6-8 weken.

Donderdagavond 19.30-21.30 uur (of andere avond in overleg

Bijdrage: 15 euro per keer.

 

Start: najaar 2020/januari 2021.

Aanmelden

Cursussen en workshops vallen niet onder de vergoedingen via zorgverzekeraars en buiten de erkenning door beroepsorganisatie CAT.

Wandelen

Regelmatig wandelen we met een kleine groep ouders op en rond de Holterberg. Voel je welkom om aan te sluiten. Er zijn geen kosten aan verbonden.

Neem contact op voor meer informatie.

© 2020

KiYojo Schreursweg 10 7451 RG Holten

T: 0643071865

Marjan Staritsky  CAT-therapeut level 3 

KvK 51823152  btw-id NL001663868B24

cat_complementair_2020_internet.jpg
gat_schild_2020_internet.png

Levenskracht in beweging