Weekendretraite met stiltedag

Op een prachtige plek, vlakbij de Sallandse Heuvelrug en natuurgebied de Borkeld, ben je van harte uitgenodigd om een weekend in rust en deels in stilte door te brengen. Kleinschalig, met persoonlijke aandacht en begeleiding. De groep bestaat uit minimaal 5 en maximaal 10 personen.

Op vrijdagmiddag vanaf 15.00 uur staat er een welkomstdrankje voor je klaar. Om 17.00 uur start het programma.

 

Dit weekend is een mooi vervolg op een training mindfulness, verdieping van je yoga/meditatie ervaring. Maar ook als je beginner bent, is dit weekend toegankelijk. Je wordt begeleid tijdens de verschillende yogaoefeningen, ontspanningsoefeningen, meditaties. Bovendien is er iedere dag – naar behoefte - ruimte voor een (kort) begeleidingsgesprek waarin je je hart kunt luchten, kunt delen wat je bezighoudt, zodat je eventuele blokkades en overtuigingen vrij kunt laten en verder kunt zakken in de ervaring (van de stilte)in jezelf.

Als de drukte in je hoofd langzaam stiller wordt, kun je je steeds meer openen voor de diepere lagen in jezelf, maar ook voor de zintuiglijke ervaringen waar je je in het dagelijks leven vaak niet bewust van bent. Het aanwezig blijven in het Nu, zonder te hoeven communiceren, presteren, iets te hoeven doen is een cadeau voor jezelf. Alleen hoeven ervaren en voelen als je eet, wandelt, mediteert. tijdens het eten, wandelen, bewegen, zitten. Je ervaart dit weekend dat je alleen hoeft te Zijn, in liefdevolle aandacht, zonder oordeel en in verbinding met jezelf. Dat je je kunt verbinden met anderen zonder te spreken. Je zult merken dat je jezelf en de wereld om je heen anders gaat ervaren als je ruimte geeft aan de zuiverheid van het ervaren en beleven.

Tijdens dit weekend is er een afwisseling in activiteit en rust, gezamenlijke activiteiten en ruimte voor eigen invulling. Op zaterdagavond wordt een klankschaalconcert gegeven om je nog dieper te kunnen verbinden met jezelf.

Kosten: EUR 275,- inclusief 2 overnachtingen in een tent. Extra bij te boeken: energetische behandeling voor de speciale prijs van EUR 45,-.

De bedragen zijn inclusief alle biologische en vegetarische maaltijden: 2x ontbijt, 2x lunch en 2 avondmaaltijden, koffie en thee, alle lessen, 2x een gesprek.

Het is mogelijk een fiets te lenen tijdens het weekend.

Wie

Het weekend wordt begeleid door Marjan Staritsky, yoga- en meditatie docente, healer. De lessen van Marjan kenmerken zich door rust, vertrouwen, ontspanning en zijn soms verrassend. Mogen Zijn wie je bent, met alles wat er is, zorgt er voor dat je weer thuiskomt bij jezelf. Niets hoeven, alleen met zachtheid en compassie voelen en ervaren in het Nu.

 

© 2020

KiYojo Schreursweg 10 7451 RG Holten

T: 0643071865

Marjan Staritsky  CAT-therapeut level 3 

KvK 51823152  btw-id NL001663868B24

cat_complementair_2020_internet.jpg
gat_schild_2020_internet.png

Levenskracht in beweging